Divination

Divination eller spådomskonst som det också kallas består inte bara av att förutsäga framtiden utan att hitta det som döljs inne i dig själv och ute i världen. Symbolerna i ett äkta spådomssystem visar hur du på ett kreativt sätt kan fånga upp de dolda energierna och hitta ett sätt att hantera dem på. Ännu ett rum öppnas upp i ditt inre liv så att du kan fungera i samklang med din själ. En divination /spådom ger referens till många olika möjligheter.

I Ching – Förvandlingarnas Bok

I Ching är ett orakel från en 3000 år gammal bok som också kallas Förvandlingarnas bok. Den uppfanns ursprungligen för att vi skulle kunna tala direkt med gudarna och andarna.
Oraklet i I Ching hjälper dig att hitta bilden som ger liv åt  dolda omedvetna energierna som skapar förutsättningar för framtida händelser och situationer. I Ching kan ge dig råd om hur du kan göra för att hitta din väg i livet.
Var beredd på överraskningar!


Traditionell Tarotläsning

Enligt gammal tradition och uppfattning är de 22 Stora Arkana korten i Tarot knutna till olika avdelningar och de arketypiska bilderna i medvetandet. Genom att tolka symbolerna i korten kan du få svar på dina frågor.
Det kan ge nya möjligheter du inte sett tidigare. Jag har numera också lagt till intressanta och spännande tolkning med ORAKEL KORTEN. De skiljer sig lite från de traditionella Tarotkorten, men ger en kompletterande bild på dina frågor.  Sessionerna tar ca 1,5 timme första gången och kostar 750 sek. eller 75 euros.
Jag ger också kurser i Tarotläsning.The Inventive Mind är religiöst och politiskt obunden.
Välkommen att kontakta mig på +46 (0) 738 41 71 67
eller info@theinventivemind.com
All rights reserved.